Pressemeddelelse                                                                                                                                                                            Rødvig 3. december 2021

 

Rødvig Revyen, Revyperler bliver til Køge Sommerrevy 2022

Der har været stille i nogen tid fra Rødvig revyen, Revyperler, men nu kan vi afsløre, at der har været arbejdet på højtryk i kulisserne.

Revyen har været udfordret de sidste 2 år. Først blev vi frataget vores spillested (Her valgte man at sætte en konkurrerende revy op, med næsten samme navn som vores).


Konference & Hotel Klinten blev desværre voldsomt udfordret af myndighederne om opførelsen af revy i telt på matriklen, selv om alle regler omkring støj/lyd og spilletidspunkt var overholdt til punkt og prikke.


Men efter en vellykket sæson 2021 og 7 år i Rødvig har vi nu fået mulighed for et nyt fast spillested, så velkommen til Teaterbygningen i Køge.


Køge Sommerrevy har premiere den 8. juni 2022 og spiller frem til den 2. juli 2022 fredag – lørdag.

Torsdag den 16 juni forestilling kl. 16.00 & 20.00.


Der kan allerede nu bestilles billetter på www.billet.dk

 

Stærkt hold kickstarter den nye sommerrevy i Køge

Samtidig med den fysiske flytning har det været muligt at stille med et fantastisk revyhold, som i 2022 består af stjernerne Kirsten Siggaard, Mette Ladekarl, Peter Andersen (Drama Queen) og Kim Brandt. Instruktørduoen er igen Claus Reenberg & Nikolaj Tarp. Fie Alberte Damgaard-Lauritsen er koreograf. Musiktrioen består af Kapelmester Mads Strandgaard på klaver, Lars Fabiansen på Guitar og Carsten Milner Henriksen på trommer.


Kirsten Siggaard er naturligvis kendt fra sine syv optrædener i Dansk Melodi Grand Prix med tre sejre, hvor de fleste nok kender Det’ lige det. Hun har medvirket i flere teaterstykker og musicals og har stor revyerfaring fra bl.a. Nykøbing Falster Revyen.


Mette Ladekarl er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2006. Hun har medvirket i bl.a. Les Misérables, Lyset over Skagen og Klokkeren fra Notre Dame. Hun har endvidere medvirket i Menstrup Revyen 2020 og fra februar 2022 kan hun opleves i musicalen Kinky Boots på Det Ny Teater.


Peter Andersen, som måske er bedre kendt som Drama Queen, har gennem 11 år lavet og produceret sit eget dragshow. Han har optrådt med sit show i det meste af verden, samt vundet Dansk Melodi Grand 2007. Også revyscenen har nydt godt af Peters store talent. Han har lavet revy og været fast skuespiller i Revyraketten, hvor han bl.a. har spillet sammen med Anne Herdorf, Ann Hjort, Ulla Jessen, Kim Brandt, Randi Winter og Lars Arvad. 


Kim Brandt har som revyens øvrige medvirkende stor erfaring fra de skrå brædder. Han har et langt og imponerende cv., som bl.a. indeholder revyerfaring fra så mondæne revysteder som Rottefælden i Svendborg og Ganløserevyen. Han har også har deltaget i både John Mogensen Cabaret’en, i My Fair lady og Sommer i Tyrol.

 

Nikolaj Tarp arbejder som instruktør og forfatter i film-, tv- og teaterbranchen. Han holder foredrag om og underviser i fortælling og manuskriptskrivning. Uddannet fra Den Danske Filmskole. Nikolaj har arbejdet med bl.a. Fredericia Teater, instrueret Menstrup Revy, Rødvig revyen, revyperler og været dramaturg på en række forestillinger, inklusive musicalsucceserne Shu-Bi-Dua - The Musical, Seebach og I Love It.


Claus Reenberg arbejder som instruktør, forfatter og komponist. Han har skrevet flere musicals og musikdramatiske forestillinger bl.a. musicalen I Love It, som spillede med Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus. Han har iscenesat flere produktioner i DR Koncerthus, og har  derudover været producent på Revyen I Helsingør 2021, instruktør på Menstrup Revyen 2021 og Rødvig Revyen, Revyperler 2021. I marts udkom hans debutroman Dagsbillet til Skyggeland, som han har skrevet sammen med Nikolaj Tarp.

 

Revydirektør Jeanette Larsen udtaler:

Vi har her fået det perfekte bagtæppe for årets revy. Det matcher på allerbedste vis Køge sommerrevys ambition om altid at give publikum glæde, kvalitetsunderholdning og en musikalsk oplevelse. Vi glæder os til at kunne åbne op for billetsalget og byde publikum velkommen til en festlig sommerrevy.


Yderligere oplysninger om Køge sommerrevy kan fås hos direktør Jeanette Larsen: telefon 5650 6023 , mail. info@kogesommerrevy.dk eller på Køge Sommerrevys hjemmeside. www.kogesommerevy.dk

 

 


Faktaboks:

Køge sommerrevy 2022

Spilleperiode:

7 Juni – 2 Juli  2022 , (torsdag) - fredag - lørdag

Se spilleplan www.kogesommerrevy.dk

Billetter kan købes på www.billet.dk

Priser fra kr. 405,00

 

 

Medvirkende:

Kirsten Siggaard, Mette Ladekarl,

Peter Andersen (Drama Queen) og Kim Brandt

 

Instruktører:

Claus Reenberg & Nikolaj Trap.

 

Koreograf:

Fie Alberte Damgaard-Lauritsen

 

Kapelmester:

Mads Strandgaard, Klaver

 

Musikere:

Lars Fabiansen, Guitar

Carsten Milner Henriksen, Trommer

 

Kontakt: info@kogesommerrevy.dk tlf. 5650 6023